Mi-Shiatsu  Praktijk voor Chinese Massage Therapie

Binnen de praktijk voor Chinese-Massage-Therapie heb ik ervaring met verschillende wijzen van klachtbehandeling.

Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen achtergrond en geschiedenis. Elke klacht die je ervaart is dan ook uniek en alleen op deze wijze aan jou gekoppeld. Op basis van jouw informatie kijken we welke behandelmethode het beste bij jou aansluit. Om van hieruit te behandelen is het meest effectief om het zelfgenezend herstelvermogen in beweging te brengen en de disbalans te herstellen.

Door bij de kern te komen van een probleem, en met de juiste behandeling hiervan, kun je weer terugkomen in de juiste balans en welzijn.

Op de pagina's onder het menu van behandelmethode geef ik een korte toelichting op een behandel methode en bij wat voor soort klachten hiermee goede resultaten worden geboekt.

.

 

Het is erg belangrijk dat je tijdens de behandeling een pijnloze en ontspannen houding hebt. Afhankelijk van de behandelmethode kan deze plaatsvinden op een massagebank, in een stoel of op een futon. Waar nodig wordt dit met een BodyCushion geoptimaliseerd waardoor het ook goed mogelijk is om je tijdens de zwangerschap te behandelen.